23.3 C
Chișinău
vineri, 19 iulie 2024

Angela Arama : Moldpresa distribuie în cele 235 de chioșcuri popagandiști ruși care propagă deschis războiul din Ucraina

Must read

Ați știut că Moldpresa dispune de 235 de chioșcuri, instalate cam prin toate orașele Republicii Moldova? Am aflat asta de pe site-ul companiei, care zice despre ea însăși că „ocupă o poziție de lider pe segmentul de distribuție a presei și a cărților pe teritoriul Republicii Moldova”. Bun, felicitări!

Numai că mă întreb dacă nu e vreo greșeală atunci când e vorba de „teritoriul Republicii Moldova”. Pentru că ceea ce e distribuit la aceste chioșcuri numai la Moldova nu are atribuție! Cum e posibil, ca în aceste timpuri absolut dramatice „liderul pe segmentul de distribuție a presei” să-și încarce vitrinele cu chipuri de rashiști care propagă deschis războiul din Ucraina?!
Am mers azi la piață, la Docuceaev și m-am crucit, mai n-am scăpat harbuzul din mână când am văzut mai bine ce „presă” pune în vânzare acest SRL! Shaman, Mașa Rasputina, Nadejda Babkina și alte tot felul de specimene pukiniste…

Ap noi cum mergem în Europa, tovarăși?! Сu Rasputina care spune că toți cei ca Macarevici sunt trădători și trebuie împușcați și spânzurați? Cu Babkina, care umblă cu concertele ei prin Donbas, Crimeea și chiar Mariupol și afirmă că „pukin face totul corect”? Cu Shaman care urlă din toți bojocii că e r*s și le cântă ocupanților că sunt „лучшие воины мира?

Este asolut inadmisibil așa ceva! Sper că legiuitorii noștri și partenerii Moldpresa se vor sesiza și vor avea ceva de spus în acest sens.

 

Angela Arama

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article